Werkwijze

 

PointBox is thuis in elke branche. Wij leveren aan meer dan 200 bedrijven in een groot aantal sectoren, waaronder de bouw, wellness, onderwijs, horeca en zorg. De 3D (virtual reality) scan biedt de bezoekers van uw website een nieuwe, unieke beleving: een driedimensionale 360° rondleiding.

Wij maken de opnames ter plaatse. Voor een optimaal resultaat is de ruimte netjes, goed verlicht, zijn alle kasten gesloten en alle voorwerpen verwijderd die niet gefilmd mogen worden en zijn er geen werknemers of bezoekers aanwezig. PointBox verzorgt vrijblijvend de webintegratie en biedt deze 3D service aan, via een licentiesysteem.

PointBox maakt in onderling overleg een afspraak voor de 360° 3D opnames. Indien wenselijk levert u ons vooraf de oppervlakte gegevens van de te scannen ruimte, op basis hiervan bereken wij de prijs. Een opname duurt gemiddeld 2 uur, afhankelijk van de oppervlakte en de aantal te scannen verdiepingen. Optimaal vindt deze plaats bij daglicht. Maak hieronder kennis met een 3D virtuele beleving van een aantal sectoren.

Veelgestelde vragen

1Hoe krijg ik de scan aangeleverd?

PointBox levert door middel van een link en embedded code de 3D scan aan. Deze kunt u vervolgens gebruiken om verder te delen.

2Moeten er mensen aanwezig zijn tijdens de 3D scan?

Het beste voor de 3D scan is als de ruimte die gescand wordt leeg is. Dit omdat mensen die bewegingen maken de foto’s vaag maken. Als het niet kan dat de ruimte leeg is, dan moet iedereen zo stil mogelijk zitten voor enkele minuten om zo min mogelijk effect te hebben op de scan.

3Hoe lang na de 3D scan ontvang ik het eindproduct?

PointBox levert snel, binnen 72 uur krijgt u het opgeleverde eindresultaat, mede afhankelijk van de gescande oppervlakte. Deze kunt u vervolgens delen met de mensen binnen uw bedrijf of daarbuiten.

4Ik wil graag meedoen maar mijn branche staat er niet tussen.

PointBox kan voor elke branche leveren, neem gerust contact met ons op en wij vertellen u graag de mogelijkheden voor uw branche.

5Hoe lang duurt een 3D scan?

Het maken van de 3D scan duurt ongeveer 2 uur afhankelijk van de oppervlakte. PointBox probeert zo zorgvuldig mogelijk te werk te gaan om zo het beste eindresultaat te krijgen.

6Wat is een PointBox 3D scan?
De PointBox 3D scan is een technologie die het mogelijk maakt om door een ruimte in 3D te lopen. Hierdoor is het soms niet meer nodig om op locatie te zijn omdat je dezelfde ervaring vanachter je computer kunt beleven.
7Kan ik de gescande data ruimte op mijn eigen hosting plaatsen?
In verband met onderhoud en technische ondersteuning is het niet mogelijk om de gescande data ruimte op uw eigen hosting te plaatsen. Uiteraard is het wel mogelijk om de gescande data ruimte in uw website te embedden.
1Uw ruimte scannen kan vanaf € 2.99 per m2.

PointBox maakt in onderling overleg een afspraak voor de 360° 3D opnames. Indien wenselijk levert u ons vooraf de oppervlakte gegevens van de te scannen ruimte, op basis hiervan bereken wij de prijs. Een opname duurt gemiddeld 2 uur, afhankelijk van de oppervlakte en de aantal te scannen verdiepingen. Optimaal vindt deze plaats bij daglicht.

2Reiskosten en eventuele parkeervergoeding.

Wij vragen slechts € 0,19 per kilometer als reiskostenvergoeding, exclusief het lokale parkeertarief. PointBox is hierin eerlijk en transparant.

3Hostingvergoeding van € 5.99 per maand (licentiesysteem).

De hostingvergoeding is inclusief de registratie, het beheer, beveiliging en de verlenging van de domeinna(a)m(en) en alle overige kosten verbonden aan de tussen partijen overeengekomen updates c.q. overige servicediensten gedurende de looptijd van de overeenkomst, tenzij partijen uitdrukkelijk schriftelijk anders zijn overeengekomen. Deze dient voor het gehele jaar vooruitbetaald te worden.

 

Maak online een afspraak


Bepaal uw groeistrategie en verhoog uw klantwaarde met de 3D scan

Live Chat